Home » Recensies en contact

Reactie plaatsen

Reacties

Els van Lierop
een jaar geleden

Een prachtige armband met bloemen erin besteld, en wat een prachtig ingepakt cadeautje kreeg ik thuis. Zo mooi en leuk om uit te pakken.

astrid
een jaar geleden

vind het een pracht site heb al wat gezien om te bestellen echt heel mooi gr astrid

Hanneke Windmeijer
een jaar geleden

Ik heb Liana 3 hangertjes laten maken ihkv vriendschap. Ze zijn erg mooi geworden! Ik ben er heel blij mee. Ze waren ook zeer snel geleverd! Ik ga zeker nog eens wat bestellen! Thnx Liana

Trinette
een jaar geleden

Bij Liana heb ik mijn perfecte ring gevonden! Nikkelvrij en met prachtig gipskruid erin..
Ben er heel blij mee en de ring blijft mooi!
Echt een aanrader!

Anna
een jaar geleden

Ik heb onlangs twee paar van oorbellen gekocht en ik ben zeer tevreden over. Ze zijn niet alleen met een goede smaak in elkaar gezet, maar zeer goed afgewerkt. En,.. ook zijn snel geleverd. Voortreffelijk!

Casper
2 jaar geleden

Als Kerstcadeautje 4 zeepjes gekocht. Binnen 2 dagen afgeleverd in mooie, sierlijke doosjes, met een stevige verpakking ter bescherming, en inclusief een kleine attentie. De service is prima, en heb zonder wat voor problemen dan ook de bestelling doorlopen. Heerlijk om zo te shoppen!

Inge
2 jaar geleden

Het werk van Liana is veelzijdig en goed. Schilderijen, zeepjes, hangertjes en nu ook nog haar sieradenlijn, echt prachtig om te zien. Een betrouwbaar adres om te bestellen en een snelle levering.

Liboton sarah
2 jaar geleden

Zeer vriendelijke dame! Snelle reactie! Prachtig werk en snelle levering! Super tevreden!!!

Mevrouw Joke Maria.
2 jaar geleden

Blij met die Schattige Zeep Baby.s 1 voor mijn Kleindochter die bijna Mamma word en 1 voor mijn Dochter die Oma gaat worden .. mooi goed verpakt en netjes bezorgd .. Thanx hiervoor .. bijna Overgrootmamma van mijn Kleindochter al ben ik.het al van.mijn Kleinzoon ..
Ik wens U heel veel succes met de verdere verkoop .. .. Mevrouw Joke Maria..

Els Jonkman
2 jaar geleden

Geweldig die zeepjes en hanger. Leuk cadeautje bij de bestelling. Zo mooi ingepakt en een vlotte aflevering. Ben zeer tevreden en bestel zeker weer.

Sofie
2 jaar geleden

Gisteren de zeepjes ontvangen,alles was perfect in orde inclusief het leuke cadeautje,ben er superblij mee 😊

Jos
2 jaar geleden

Prachtig schilderij met elfje gekocht op de tentoonstelling bij het Wasven: ben er heel tevreden mee!

Ina Haveman
2 jaar geleden

Wij van HavemanKunst vinden het leuk om met Liana samen te werken. Ze heeft een heel eigen stijl en maakt voor haar kleurrijke schilderijen gebruik van vele materialen. Hierdoor krijgen haar 3D-schilderijen een bijzonder effect. De serie ‘dikke dames in badpak’ trekt altijd aandacht.

Martine van Noort, Atelier-Mediterraneo
2 jaar geleden

De bijna 3D schilderijen van Liana refereren aan de romantische kunststroming van weleer, zowel in haar landschappen als in haar dames portretten. De moderne materialen en technieken die Liana in haar schilderijen gebruikt maken haar werken uniek. Een lust voor het oog !!

Ivy Hanssen
3 jaar geleden

Hoi Liana,

Wat een mooie spullen en diversiteit. Fijn dat er nog mensen zijn die gaan voor creativiteit en duurzaamheid. Top!

Maak een Gratis Website met JouwWeb